Azjatycki świat zaprasza kazdego z nas

Jeśli jesteś autorem strony poświęconej budowlom i architekturze, to właśnie tu możesz o tym poinformować innych. Możesz tu również wypowiedzieć się pozytywnie lub negatywnie na temat innych stron.
avonexel
Użytkownik
Użytkownik

Azjatycki świat zaprasza kazdego z nas

Post autor: avonexel »

Zjeść pieczoną kaczkę w jednym z „pływających miast”. Tym, których bardzo goni http://www.hadesklub.pl/ czas polecam Qibao- poprzecinaną wodnymi kanałami osadę, którą wchłonął rozrastający się w szaleńczym tempie Szanghaj (prowadzi tu linia metra). Tym, którzy mają ochotę przez chwilę odetchnąć od zgiełku metropolii, polecam oddalone o godzinę drogi autobusem Zhujiajiao zwane Wenecją Szanghaju. Kamienne uliczki i mostki, spod których co i raz wyłania się spiczasty bambusowy kapelusz gondoliera, nadają temu miejscu wyjątkowo romantyczny charakter.
artus3
Użytkownik
Użytkownik

Re: Azjatycki świat zaprasza kazdego z nas

Post autor: artus3 »

A mnie jednak trochę Azja odstręcza i tak jak lubię to jedzenie to nie wiem, czy chciałbym się tam wybrać w jakąś dłuższą wyprawę. Bo to naprawdę może być szok kulturowy.
banks
Użytkownik
Użytkownik

Post autor: banks »

No właśnie w tym polega jej fenomen, że jest tak dziwna od tego, co znamy u siebie, że aż chce się to zobaczyć.
obl
Użytkownik
Użytkownik

Post autor: obl »

No właśnie nie można się zawsze bać nowego. Trzeba mieć umysł chłonny i otwarty.
byronGed
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Azjatycki swiat zaprasza kazdego z nas

Post autor: byronGed »

Fergus napisala:To nie jest moja strona, chodzilo mi o to, ze obydwie tak samo sie nazywaja
Wiktoria
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: Wiktoria »

Ciekawe.
eurotexpoland.pl - taśmy transportujące i pasy napędowe
Bob budownicza
Użytkownik
Użytkownik

Post autor: Bob budownicza »

Dla mnie też Azja to nie te klimaty, ale pamiętam, że podobnie miałam z krajami arabskimi. Jak spróbowałam, całkiem spodobała mi się ta kultura. Może z Azją byłoby podobnie?
ODPOWIEDZ