| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Bastion_

|
Wysłany: 13/08/2006 22:44:47 Temat postu: Rozwiazania techniczne |
|
|
Podzielcie sie sugestiami czy konstrukcja WTC stara wam sie podobala i ewentualnie co powinni architekci zmienic przy konstruowaniu nowej .
Ja sam powiem ze jedynym moim zdajniem bledem bylo slabe połaczenie legarow podlogowych z rdzeniem zewnetrznym i wewnetrznym:]
 _________________ WTC Theory.... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
VeNoN

|
Wysłany: 12/09/2006 17:18:55 Temat postu: |
|
|
Fundamenty w WTC byly dobre moim zdaniem ! Poniewaz wytrzymaly dosc dlugo i pewnie wytrzymyaly by z 5 razy wiecej Zmienil bym tylko glebokosc fundamentow na wieksza... i ich szerokosc... dzieki temu mozna by bylo zrobic wiecej pieter !
Pozdrawiam ! _________________ Chicago FoReVeR !!!!!!!!!!!!!
New York ForeVer !!!!!!!!!!!!
Miami ForeVer !!!!!!!!!!!!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bastion_

|
Wysłany: 12/09/2006 17:52:55 Temat postu: |
|
|
i tutaj bym sie nie zgodzil , popatrz na zdjecia Ground zero , fundamety były jeszcze o 7 pieter nizej niz teraz GZ, tak wogole to zmienic powinni system mocowan podlogi do rdzeni . pozniej przedstawie to malunkiem :p _________________ WTC Theory.... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
pracus

|
Wysłany: 21/10/2006 16:12:13 Temat postu: |
|
|
zadziwiacie mnie!
bez urazy, ale czy ktorys z Was to przeliczal czy tak sobie tylko rzucacie "za glebokie, za plytkie, za niskie"?
bo jesli tak, to sorry, troche to zabawne. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bastion_

|
Wysłany: 21/10/2006 20:04:49 Temat postu: |
|
|
Nie, ja sie bawilem w liczenie , a co masz mi cos do zarzucenia ? jesli tak to slucham chetnie ... _________________ WTC Theory.... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Aston

|
Wysłany: 21/11/2007 21:37:32 Temat postu: |
|
|
Ok, jest ktoś inżynierem budownictwa, albo przynajmniej studentem na tym wydziale? No chyba, że ktoś potrafi ułożyć macierz i policzyć nacisk punktowy na belkę, jeżeli nie to, pracus ma rację, jeżeli tak to nie ma racji... Bastion studiujesz budownicto? _________________ http://www.travian.pl/?uc=pl8_52892 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|