| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Kariatyda

|
Wysłany: 05/08/2007 21:08:44 Temat postu: |
|
|
| Znawca napisał: | | Ale mu przygrzałeś. Jeszcze stracimy najbardziej aktynwego forumowicza. |
Masz raję. Szkoda nie do nadrobienia. Na kogo byśmy potem psioczyli? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bobo_wwo

|
Wysłany: 23/08/2007 12:22:08 Temat postu: |
|
|
Ale jazdy odwalacie ... Hehe fajnie se poczytać , ja jestem od niedawna na tej stronce i na forum , ale staram się pisać sensownie choć nie wiem czy mi wychodzi , ale ogólnie to Bastion chyba ma racje , po co pisać tyle żeczy nie na temat ... ale Ameryka_On spoko nie mam nic do Ciebie , ale sie rozpisalem , a tak ogólnie to trza cos na temat napisac .. Statuła no jest symbolem i to ładnym ... Ale znów musze się zgodzić z Bastionem, WTC to był widok ..;] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
wojto

Dołączył: 08 Sie 2006 Posty: 91 Skąd: Warszawa, Bielany; Zamość
|
Wysłany: 28/08/2007 09:28:20 Temat postu: |
|
|
Zwracajcie proszę uwagę na daty wysyłania postów.
Fakt, że jak jest ciekawy temat, to nie ma znaczenia czas ostatniego wpisu, zawsze można coś sensownego napisać.
Ale gdy ktoś wysłał wiadomość prawie rok temu i jest nieobecny od 9 miesięcy (patrz. !!!!AMERYKA!!!! (ON)), to nie liczcie, że będzie chciał podtrzymywać tamten dialog  _________________ Budowle.pl
Photos on Flickr |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kariatyda

|
Wysłany: 28/08/2007 17:42:44 Temat postu: |
|
|
| Masz rację. Ale data jest takim "maczkiem" pisana, że bez mikroskopu trudno ją odczytać. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Antos

|
Wysłany: 28/10/2007 22:59:23 Temat postu: |
|
|
| Przedwczesna radość Wojciechu. !!!!AMERYKA!!!!(ON) wyskoczył niczym feniks z popiołów. Znajdziesz go pod ksywką !!!!AMERYKA!!!! Powracam! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
tympanon

|
Wysłany: 25/11/2007 11:41:44 Temat postu: |
|
|
| Chyba nam ktoś kawał zrobił, bo !!!!AMERYKA!!!! Powracam! wciąż milczy, a to do oryginalnego "gaduły" niepodobne. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
GT

|
Wysłany: 15/03/2008 19:12:08 Temat postu: |
|
|
coś ten użytkownik zbyt znerwicowany ;-/ szuka już innych sposobów by napisać swoje "2 grosze"
ale opieramy się tu na głównym temacie... ja pozwolę sobie dodać ulubione zdjęcie Statuły Wolności w świetle porannego słońca i widoku czystego nieba
 _________________ www.simcitypolska.pl
polecam wszystkim, którzy lubią miejskie życie! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|