Forum Budowle.pl Strona Główna Forum Budowle.pl
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja   ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
Największe osiągnięcia w budownictwie i architekturze XX w.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Budowle.pl Strona Główna -> Budowle i architektura
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mrufka
Użytkownik

PostWysłany: 17/05/2007 19:45:54    Temat postu: Największe osiągnięcia w budownictwie i architekturze XX w.

Witam!

Muszę napisać pracę wymieniając przynajmniej pięć największych osiągnięć człowieka XX wieku w dziedzinie budownictwa i architektury oraz umotywować wybór. Kompletnie się w tym temacie nie orientuję. Nie chciałabym sugerować się tylko wielkością obiektu, ale zaprezentować budowle o fenomenalnych rozwiązaniach.
Czy mógłby mi ktoś pomóc?
Z góry dziękuję.
Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Kariatyda
Użytkownik

PostWysłany: 01/08/2007 09:30:24    Temat postu:

Dobrałeś sobie właściwy nick, bo pracowita "mrówka" nie czekałaby na pomoc z zewnatrz, tylko sama posurfowałaby po internecie w celu zdobycia co trzeba. Zmień szkołę, bo po "collége Jasia Śmietany" nie wróżę Ci nic dobrego.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
mrufka
Użytkownik

PostWysłany: 03/08/2007 18:17:23    Temat postu:

Kariatydo, dziękuję bardzo za "dobrą radę". Tak się składa, że był to przedmiot opcyjny, który niewiele ma wspólnego z moim głównym kierunkiem. Więc jeśli jeszcze raz kogoś skrytykujesz to wcześniej dobrze się zastanów.
Jeśli chodzi o mój nick - to uważam, że jest świetny.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Kariatyda
Użytkownik

PostWysłany: 05/08/2007 09:27:04    Temat postu:

Najmocniej przepraszam! Zastanowiłam się mocno i wreszcie wydedukowałam, że mrufka, to żeńska forma od mruczka. Pozdrawiam!
Powrót do góry
Zobacz profil autora
tympanon
Użytkownik

PostWysłany: 05/08/2007 11:10:48    Temat postu:

Wybacz mrufko Kariatydzie. Ją nie "urodzono" do podpierania lenistwa.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Budowle.pl Strona Główna -> Budowle i architektura Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: