Forum Budowle.pl Strona Główna Forum Budowle.pl
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja   ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
11 wrzesnień 2006
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Budowle.pl Strona Główna -> Pliki, zdjęcia, filmiki i ciekawostki z internetu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Bastion_
Użytkownik

PostWysłany: 20/09/2006 21:21:32    Temat postu:

Nikt , nie powiedzial ze anulowali FT , pomysl jedno , niema czegos takiego Jest Twin Towers Jest dobrze jest Ft jest hujowo (sory za slowo) po prostu nigdy nie bedzie wesolo przy wejsciu na GZ , zawsze beda wracac wspomnienia , tyle ludzi , jedyne o co chodzi to o pokazanie ze ameryka sie nie boi , stawia na nowo te same budynki , obudowuje sie , niby nie mysli o przeszlosci a jednak oddaje chołd , jakby zmarli powrocili , a FT nie nawiazuje do niczego, Powinny stac Dwie WTC i reszta to memoriale Etc. Nigdy nie bedzie Wesolo pamietaj ...
!!!!AMERYKA!!!! (ON)
Użytkownik

PostWysłany: 21/09/2006 15:14:25    Temat postu:

Nie! Ten budynek na kamerze 1 i 2 to naprawdę Freedom Tower! A macie jakieś dowody, lub strony, co mówią otym, że "Strefa Zero" (czy coś takiego) powstaną!
Bastion_
Użytkownik

PostWysłany: 21/09/2006 15:32:40    Temat postu:

Ten szklany ? Heh Poszukaj prosze cie Na necie projek zagospodarowania GZ , wejdz na strone www.renewnyc.com i popatrz czy Ft zostala complished... Niewiedomo czy Ft stanie , Pataki i Bloomberg Chca FT , silvestern chce TT , i ludzie to najwazniejesze dalej chca TT , A ten budynek to tylko WTC7 , bo ono musialo byc odbudowane ....
!!!!AMERYKA!!!! (ON)
Użytkownik

PostWysłany: 21/09/2006 16:06:54    Temat postu:

Ale czego w takiej formie jak FT. Niewieże ci.
!!!!AMERYKA!!!! (ON)
Użytkownik

PostWysłany: 21/09/2006 16:11:17    Temat postu:

Poszukałem, i nic! Jak szukałem na necie: Nieodnaleziono. A na tej stronie, to ja nic nierozumiem... A ta mapka to pewnie plan Południowego manhattanu sprzed 11.09.2001. I tyle! FT już jest w trakcie budowy. A w ogule w 2011 roku dowiemy się kto ma racje!
Cześć!
Bastion_
Użytkownik

PostWysłany: 22/09/2006 16:35:40    Temat postu:

Widze ze mowic do ciebie to jest jak o sciane , stary przesledz sobie wszystkie strony o WTC i dam ci 1000000000dol jak mi udowodnisz ze FT juz stoi , Ft nawet niema fundamentów , zobacz na foto zaznaczylem ci gdzie staly WTc a gdzie powinno stac FT !!!! I nie kloc sie bo WTC to moje hobby od 2001 ....

!!!!AMERYKA!!!! (ON)
Użytkownik

PostWysłany: 23/09/2006 17:52:02    Temat postu:

Nodobra. Pokazałeś gdzie było WTC 1 i 2. Ale co stego, Że mi pokazałeś dawne miejsce WTC 1 i 2, i tam gdzie prawdopodobnie ma stanąć FT!
!!!!AMERYKA!!!! (ON)
Użytkownik

PostWysłany: 23/09/2006 18:20:46    Temat postu:

A teraz wejdź sobie na tą stronę: http://www.iit.edu/~richcry/images%20saved%20for%20web/new%20york%20new%20years/freedom%20tower.jpg . jak będziesz chciał to zapisać, to tam będzie napisane (na tym oknie do zapisywania) Jeżeli masz Internet Exploler: Nazwa pliku: freedom%20tower. Jeżeli masz Mozille Firefox: Nazwa pliku: freedom tower.
Terza to już wiesz!
Cześć.
!!!!AMERYKA!!!! (ON)
Użytkownik

PostWysłany: 23/09/2006 18:21:45    Temat postu:

Teraz* Smile
Bastion_
Użytkownik

PostWysłany: 24/09/2006 10:29:05    Temat postu:

Po 1 . Jak Zrobiles bład w poscie to użyj opcji "edytuj"
Po 2. To jet odbudowa WTC7 i nie kłuc sie bo niema jeszcze freedom tower . To ze ci pokazalem tam gdzie staly WTc i gdzie ma stac Ft to sobie pomysl ...Tam ma stac a nie stoi ... Jaki koles a teraz wpisz sobie w google w wyszukiwarce WTC7 i zobaczysz twoje rzekomo FT!!!! Albo lepiej , znajdezi mi panorame Manhattanu z teraz i pokaz mi FT ....Czlowieku Pisze ci ze niema FT i niewiadomo czy powstanie , a jak chcesz sie dalej upierac to pokaze ci Strony ....Ehhh
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Budowle.pl Strona Główna -> Pliki, zdjęcia, filmiki i ciekawostki z internetu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Strona 2 z 3

Skocz do: