| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
wojto

Dołączył: 08 Sie 2006 Posty: 91 Skąd: Warszawa, Bielany; Zamość
|
Wysłany: 08/01/2007 14:25:02 Temat postu: Uwaga. Logowanie do serwisu |
|
|
Witam,
właśnie zauważyłem, że nie możliwe było zalogowanie do serwisu (nie forum) użytkowników, którzy zarejestrowali się na forum.
bo jak wiadomo rejestracja na forum jest równoważna rejestracji w serwisie (a co za tym idzie możliwości dodawania materiałów do w/w).
Osoby, które zarejestrowały się przez formularz w serwisie (nie przez forum) mogły korzystać z obu.
Już poprawiłem ten problem, teraz każdy użytkownik może dodawać materiały do serwisu korzystając ze swojego konta forumowego.
Pozdrawiam,
Wojtek _________________ Budowle.pl
Photos on Flickr |
|
| Powrót do góry |
|
 |
seba81

|
Wysłany: 25/10/2007 18:21:29 Temat postu: |
|
|
O co chodzi z tym logowaniem? Sie zarejestrowalem i nie moge np. dodac budynku znalezionego na mapce.. A jestem zalogowany do seriwsu. czy robie coś źle czy jest błąd. Bo inni już pododawali zdjęcia. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bobo_wwo

|
Wysłany: 26/10/2007 16:58:42 Temat postu: |
|
|
mam identyczny błąd jestem zalogowany , jest napisane żebym się zalogował co robie , no ale nie dziła i tak ( |
|
| Powrót do góry |
|
 |
wojto

Dołączył: 08 Sie 2006 Posty: 91 Skąd: Warszawa, Bielany; Zamość
|
Wysłany: 26/10/2007 21:19:20 Temat postu: |
|
|
hm... o którą podstronę serwisu chodzi?
proszę o napisanie, na jakiej podstronie Was prosi o zalogowanie oraz z jakiej podstrony tam weszliście.
Dzięki. _________________ Budowle.pl
Photos on Flickr |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bobo_wwo

|
Wysłany: 28/10/2007 17:15:31 Temat postu: |
|
|
sorki nie wiem o co chodzi z tą podstroną po prostu klikam na google maps [new] i chce sie zalogować czego zrobic nie moge , gdyż pisze że złe hasło lub login ..;] a na forum jak widzisz moge sie logować .. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|