| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Bastion_

|
Wysłany: 13/10/2006 14:20:05 Temat postu: Dobra Uwaga |
|
|
Ja bym sie pozbyl polowy postow jedenj osoby (bez nickow) , ktora jest jakims dzieciakiem i nabija posty bez sensu zasmiecjajac forum ....i wogole doprowadza ludzi do szalu , prosze admina zeby sie zajął takimi osobami , teraz i na przeszłosc ..... Pozdrawiam _________________ WTC Theory.... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Piett

|
Wysłany: 14/10/2006 10:26:25 Temat postu: |
|
|
Ja też dołączę się do tej petycji, bo jak patrzę na większość jego postów to się zastanawiam nad jednym:
- czy to Forum ma mało użytkowników i odwiedzających bardziej dlatego że mało wie jeszcze o tym, czy też dlatego że jeden dzieciak(sorry, ale zgaduję tak po poziomie wypowiedzi) zniechęca swoimi postami .
Takie rzeczy nie powinny być tolerowane na żadnym Forum. _________________ ". I think the Twin Towers should be duplicate on the WTC site and not build something that looks like an empty skeleton."...Donald Trump |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bastion_

|
Wysłany: 14/10/2006 21:40:26 Temat postu: |
|
|
.......chyba ze ktos lubi czytac posty typu " " albo " glosujcie " albo " teraz wy " albo "aha" ;/ Niech zastanowi sie nad soba jak ma max 11 lat , to juz trzeba myslec .... Pozdrawiam _________________ WTC Theory.... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
wojto

Dołączył: 08 Sie 2006 Posty: 91 Skąd: Warszawa, Bielany; Zamość
|
Wysłany: 30/10/2006 16:32:32 Temat postu: |
|
|
Wykasowałem już i tak kilkanaście postów nic nie wnoszących do dyskusji. Ale teraz będę się starał na bieżąco usuwać "puste" wypowiedzi. Podobnie będę reagował na osoby piszące kilka postów pod sobą.
// edit: właśnie skończyłem czystki usunąłem chyba ponad 30 postów. Szkoda, że aż 10% wypowiedzi na tym forum miało prawie "zerowy" poziom, lub nie dotyczyło tematu.
Myślę, że teraz forum będzie się milej przeglądało i czytało wypowiedzi na temat. _________________ Budowle.pl
Photos on Flickr |
|
| Powrót do góry |
|
 |
!!!!AMERYKA!!!! (ON)

|
Wysłany: 07/11/2006 18:46:08 Temat postu: |
|
|
Może by tak usunąć tych którzy od miesiąca są zarejestrowani, a ani jednego postu nie napisali. _________________ Nowy Jork - Manhattan |
|
| Powrót do góry |
|
 |
wojto

Dołączył: 08 Sie 2006 Posty: 91 Skąd: Warszawa, Bielany; Zamość
|
Wysłany: 07/11/2006 19:06:26 Temat postu: |
|
|
Nie stanie się tak raczej nigdy, bo po co? Chyba nikomu nie zawadzają. Po drugie, być może część osób zarejestrowało się tylko po to, by móc widzieć które posty są nowe, a które już widzieli. No i po trzecie, im więcej osób, tym lepsze statystyki, a czym lepsze statystyki tym więcej osób będzie chętnych do rejestracji i pisania. _________________ Budowle.pl
Photos on Flickr |
|
| Powrót do góry |
|
 |
!!!!AMERYKA!!!! (ON)

|
Wysłany: 07/11/2006 19:10:38 Temat postu: |
|
|
Aha. Noto może usunąć wiadomości takie puste. Ja takie posty niekture mam, szczerze przyznam  _________________ Nowy Jork - Manhattan |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bastion_

|
Wysłany: 07/11/2006 20:08:58 Temat postu: |
|
|
Ja tak chcialem Ameryka zauwazyc mimochodem , ze pare twoich postów usunięto ale to tylko tak nawiasem .. Uwazam temat za Skonczony ...ELo _________________ WTC Theory.... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Znawca

|
Wysłany: 12/11/2006 22:54:18 Temat postu: |
|
|
Bastion poprostu leże i kwiczę  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bastion_

|
Wysłany: 13/11/2006 21:33:09 Temat postu: |
|
|
Ze mnie , czy z mojej wypowiedzi ? Ale to na PW Plis nie robmy off-topa  _________________ WTC Theory.... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|